بیماران CKD با افزایش پتاسیم باید با توجه به دهان چینی پرداخت

بیماران CKD با پتاسیم بالا باید با توجه به دهان چینی پرداخت، پس از آن را یاد بگیریم با دقت، شما می توانید دلایل دانم.

کلید را به طب چینی به صورت خوراکی است برای پردازش دارو که تقویت خون و حل استاز، مطمئن کپسول خوراکی و یا سوپ دارویی و داروهای به صورت خوراکی به detoxicate استاز خلط و کدورت مرطوب در روده ها.

ویژگی های درمانی

تمرکز بر استفاده از داروها هستند که تقویت خون و حل استاز به منظور درمان التهاب های مختلف و حالت سکون سمی که با تابع. تمرین ثابت شده است اثر خوب است.

اصل درمانی

Detoxicate عوامل بیماری زا در قلب، ریه، طحال، معده، کیسه صفرا و دوازده کانالهای انرژی برای صاف کردن جریان مایعات چی، خون و بدن است. در این روش، اساس تولید استاز خون، آب و رطوبت، خلط تواند منحل شود.

دارو

تمرکز بر تقویت خون و سم زدایی، تنظیم در شرایط خاص.

دستور العمل های درمانی در بیمارستان ما باید به طور عمده استفاده می شود.

حکومت

پختن داروها و عصاره جوشانده 100-300ml، آن را به صورت خوراکی یک تا سه بار، یک تا سه بار در روز است.

3-7 روز برای یک دوره درمان، 7-10 دوره در تمام

40 اثرات کوتاه مدت:

افزایش حجم ادرار. ادرار در شب کاهش می یابد؛ ادرار به زرد. عطر و بوی قوی ادرار. رسوب کرکی، و غیره

بهبود زودرس کلیه (افزایش کراتینین ادرار)، کاهش ادرار در شب؛ بهبود استاز خون

بدون علائم مسمومیت در تمام بدن: خارش پوست، رها شوند. بدون آمونیاک طعم در دهان. نشانه های بهبود در دستگاه گوارش. افزایش اشتها

هشدارها

بیماران مبتلا به الیگوری، هیچ ادرار، افزایش پتاسیم باید با احتیاط در مورد مصرف این عصاره است.

یا پختن دارو با آتش قوی تا زمانی که جوشانده جوش است. سپس آب سرد برای جلوگیری از جوش بعد از ده دقیقه اضافه کنید. باز هم، پختن دارو با آتش قوی تا جوش. ده دقیقه بعد، شعله را خاموش.

به طور کلی، را جوشانده زمانی که گذشت 30 دقیقه بعد از غذا.

عصاره در سردخانه باید دوباره آب پز و گرفته شده زمانی که درجه حرارت مطلوب است.

اگر شما سوال دیگر، لطفا به ما ایمیل. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

بیماران CKD با افزایش پتاسیم باید با توجه به دهان چینی پرداخت

:: برچسب‌ها: دهان چینی، هیپرکالمی، CKD، بیماران CKD با افزایش پتاسیم باید با توجه به دهان چینی پرداخت ,
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 تير 1393 | نظرات ()